Overigen en logistiek

In eigen huis kan men bij Theuws Fijnmechanische Industrie met professionele apparatuur brootsen en zagen. Daarnaast is er ruime kennis aanwezig om rvs, aluminium en ander metaal op de juiste wijze na te behandelen. Indien de nabehandeling niet in eigen huis uitgevoerd kan worden, dan besteedt Theuws Fijnmechanische Industrie dit uit aan van haar partners. Te denken valt aan: anodiseren, harden/nitreren, poedercoaten, pollijsten, schuren, spuiten, vernikkelen, verrubberen en verzinken.

Naast onze producten en diensten, is een andere belangrijke pijler van Theuws Fijnmechanische Industrie de afdeling Logistiek. Stevige materialen zorgen ervoor dat de artikelen niet beschadigen, de order herkenbaar is en eenvoudig mee te nemen is door de transporteur.

Zodra de producten de afdeling binnenkomen, ondergaan de artikelen een laatste controleronde, wordt de order gekenmerkt en eventueel weggelegd om daarna de volgende order erbij te leggen. In herkenbare verpakkingsmateriaal worden alle bestellingen verpakt. Uiteraard hoort bij elke order een pakbon. Eventueel kunnen wij de order(s) bij uw bedrijf laten bezorgen. Zo kunnen we bij spoedopdrachten direct bezorgen, zodra de order gereed is.

Singular 3028

Deze bandzaagmachine kenmerkt zich door de hoge bandspanning, een snel zaagsysteem en werkt zeer nauwkeuring. Zoals bij alle machines van Singular is een bundelkleminstallatie erbij inbegrepen, alsmede de instelbare klemdruk en de zware rollenbaan van 2 meter.

Bewo

We zijn trots op onze zaagmachine van Bewo. De afkortzaag is bestemd voor metaal van hoge kwaliteit.

Doall Werkplaatspers

De Doall Werkplaatpers wordt bij Theuws Fijnmechanische Industrie voornamelijk ingezet voor het brootsen. Het juiste apparaat om een lineaire snijbeweging te maken.

Logistiek

Heeft u onze Theuws-bus al gespot? Hiermee zorgen we dat uw bestellingen altijd op de gewenste tijd en locatie worden geleverd. Ook spoedorders kunnen wij dus zo snel mogelijk leveren.