Onze competenties

U kunt bij Theuws Fijnmechanische Industrie terecht voor breed aanbod aan metaal- en kunststofbewerkingen. Naast de specialisatie CNC draaien en CNC frezen kunnen ook nabewerkingen en/of oppervlaktebehandelingen als anodiseren, harden/nitreren, poedercoaten, polijsten, schuren, spuiten, vernikkelen, verrubberen en verzinkeren uitgevoerd. Wij maken het pakket graag compleet om u volledig te ontzorgen. Lees hieronder alles over onze competenties.

 

TFI

CNC draaien

Door de diversiteit aan CNC-machines die Theuws Fijnmechanische Industrie bezit, zijn wij in staat om in de door u gewenste levertijd te produceren, mét de hoogste kwaliteit. Wij programmeren het merendeel van onze draaibanken met een CAD/CAM-systeem. Middels een modern machinepark kunnen we complexe vormen snel en met de grootste nauwkeurigheid produceren.

Daarnaast hebben we nog 2 conventionele draaibanken waar enkele stuks (prototypes) en kleine series met uiterste precisie worden gemaakt. Theuws Fijnmechanische Industrie kenmerkt zich door het continu investeren in vernieuwing, zodat slechts een minimaal aantal mensen met het productieproces bezig zijn.

TFI

CNC frezen

Theuws Fijnmechanische Industrie beschikt over twee zeer complete freesmachines, waaronder de LK MV 1050 die onlangs is geleverd en de Victor V-70 heeft vervangen. Er wordt gebruik gemaakt van computergestuurde, volautomatische apparaten. Hierdoor worden zo veel mogelijke handelingen in één machine afgewikkeld, waardoor er kostenefficiënt en dus voordelig voor onze klant wordt gewerkt. In de werkplaats van Theuws Fijnmechanische Industrie staat naast deze machines ook een conventionele freesbank van het merk Bridgeport.

TFI

Overigen

In eigen huis kan men bij Theuws Fijnmechanische Industrie met professionele apparatuur brootsen en zagen. Daarnaast is er ruime kennis aanwezig om rvs, aluminium en ander metaal op de juiste wijze na te behandelen. Indien de nabehandeling niet in eigen huis uitgevoerd kan worden, dan besteedt Theuws Fijnmechanische Industrie dit uit aan van haar partners. Te denken valt aan: anodiseren, harden/nitreren, poedercoaten, pollijsten, schuren, spuiten, vernikkelen, verrubberen en verzinken.

TFI

Logistiek

Naast onze producten en diensten, is een andere belangrijke pijler van Theuws Fijnmechanische Industrie de afdeling Logistiek. Stevige materialen zorgen ervoor dat de artikelen niet beschadigen, de order herkenbaar is en eenvoudig mee te nemen is door de transporteur.

Zodra de producten de afdeling binnenkomen, ondergaan de artikelen een laatste controleronde, wordt de order gekenmerkt en eventueel weggelegd om daarna de volgende order erbij te leggen. In herkenbare verpakkingsmateriaal worden alle bestellingen verpakt. Uiteraard hoort bij elke order een pakbon. Eventueel kunnen wij de order(s) bij uw bedrijf laten bezorgen. Zo kunnen we bij spoedopdrachten direct bezorgen, zodra de order gereed is.