Onze competenties

Erkend metaalbewerkingsbedrijf

U kunt bij Theuws Fijnmechanische Industrie terecht voor een breed aanbod aan metaal- en kunststofbewerkingen. Naast de specialisatie CNC draaien en CNC frezen kunnen ook nabewerkingen en/of oppervlaktebehandelingen als anodiseren, harden/nitreren, poedercoaten, polijsten, schuren, spuiten, vernikkelen, verrubberen en verzinkeren uitgevoerd. Wij maken het pakket graag compleet om u volledig te ontzorgen. De fijnmechanische industrie is voor ons al 30 jaar bekend terrein. Lees alles over onze competenties.

 

TFI

CNC draaien

Bij Theuws Fijnmechanische Industrie beschikken we over verschillende CNC-machines waardoor wij in staat zijn om in de door u gewenste levertijd te produceren met de hoogste kwaliteit. Lees verder over alles wat wij kunnen betekenen voor u wat betreft CNC draaien en frezen.

Lees meer >

TFI

CNC frezen

Bij Theuws Fijnmechanische Industrie beschikken we over twee zeer complete freesmachines, waaronder de LK MV 1050 en de Victor V-70. Er wordt gebruik gemaakt van computergestuurde, volautomatische apparaten. Lees meer over onze processen.

Lees meer >

TFI

Nabehandeling van metaal

Bij Theuws FMI beschikken over we ruime kennis om rvs, aluminium en ander metaal na te behandelen op de juiste wijze. Bij metaal nabehandeling is het cruciaal om hier zo zorgvuldig mogelijk bij te werk te gaan, zodat er een zo perfect mogelijk resultaat ontstaat voor onze klant.

Lees meer >

TFI

Efficiëntie in logistiek en verpakkingen

Naast onze producten en diensten, is een andere belangrijke pijler van Theuws Fijnmechanische Industrie de afdeling Logistiek. Stevige materialen zorgen ervoor dat de artikelen niet beschadigen, de order herkenbaar is en eenvoudig mee te nemen is door de transporteur. Ieder product, zowel nationaal als internationaal, verpakken we zo stevig mogelijk om onnodige beschadiging te voorkomen.

Lees meer >