Over Theuws

Over ons

In 1987 startte Pieter Theuws met Theuws Fijnmechanische Industrie. Toen nog in een schuur met een oude draaibank, vanaf 1997 in een nieuw pand in Bergeijk en versterkte broer Franco Theuws het team. In 2019 heeft Franco het bedrijf volledig overgenomen.

Theuws Fijnmechanische Industrie is specialist in het vervaardigen van hoogwaardige fijnmechanische precisie onderdelen. Wij zijn volledig gericht op kwaliteit en klanttevredenheid. Alle producten worden klant-specifiek, in enkele stuks of kleine series, geproduceerd. CNC bewerkingen worden door ons moderne machinepark in eigen beheer uitgevoerd. Onze klanten zijn dus altijd verzekerd van een hoge flexibiliteit en korte levertijd.

Onze medewerkers zijn ervaren professionals. De werkplaats is altijd schoon en opgeruimd. Producten worden altijd op de juiste wijze verpakt en tijdig geleverd op locatie. Hiermee is Theuws Fijnmechanische Industrie al ruim 30 jaar een gewaardeerde partner voor diverse bedrijven in de automotive, verpakkings-, en high tech industrie.

Vijf redenen om voor Theuws Fijnmechanische Industrie te kiezen:

  • Betrokken partner
  • Zeer hoge nauwkeurigheid
  • De beste kwaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Snelle en betrouwbare levertijden

Uiteraard laten wij u deze vijf redenen graag zelf ervaren. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken!